gör mig iordning

TJAAABA, idag har jag chillat på min altan med Evelina. Och ätit middag hos henne. Just nu sitetr jag och sminkar mig. Jag ska snart möta upp Eddie för att gå hem till Anton. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Men bild kanske kommer om ett tag. Men nu ska jag fortsätta. Have a nice night. ojoj va jag är dålig på engelska..


30/06-10

Helllo, har inte bloggat på ungefär en vecka!!!! Är aldrig hemma. Och när jag väl är hemma då typ byter jag kläder. För jag äter, duschar och sover hos Eddie. Han måste fan skaffa internet snart asså!!! Aa och va har jag gjort. Typ ingeting. Igår fyllde Eddies pappa år så vi va där och firade honom och åt pizza och tårta. Och på kvällen träffade jag och Eddie Martin, Ebba, Lina, Raffa och Oskar. Vi gjorde typ ingenting. Och så har jag tappat bort mitt simkort så jag har ingen mobil nu heller. Asså åå vad jag är på dåligt humör! Eddie är hemma och ska till Täby sen. Jag har ingen aning vad jag ska göra. Lina och Jasmine kollar bio, jag skulle följt med men Eddie har mitt busskort. Och jag har inga nummer så aa!! Nä nu ska jag äta, städa, jogga, kolla film och dö. Och jag har inga bilder heller, för min kamera har inge batteri. Bye


altanen

TJENA, just nu sitter jag, Jasmine och Lina på min altan med musik och chips med dipp. Fredrika ska kanske komma sen , hon skulle höra av sig. Och tills dess ska vi CHILLA GALET! HEIIIIDOOOOO :)








bajsdag

tjatjatja, just nu sitter jag och Jasmine i mitt rum. Igår va jag först hos Oskar, med han och Eddie. Sen gick vi till Valsjön och så satt vi där typ hela kvällen tills vi gick till Pontus, där gjorde vi inte speciellt mycket, lyssnade på musik. Sen gick vi hem och sov. Idag vaknade jag vid typ 12 och då kom mamma och hämtade mig hos Eddie. Då låg jag på altanen och solade i typ 10 minuter. Sen åt jag och sen mötte jag Sara och Jasmine. Och vi började gå mot Fiskartorpet. Innan vi kom dit skulle Sara åka iväg med sin familj. Så jag och Jasmine gick till Fiskartorpet själva. Och då va vi där i nån timma. Sen kom Magda och hämtade oss där. Och då åkte vi hem till mig och hämtade mig locktång och sen hem till Magda och jag lockade hennes hår för hon ska på bröllop imorron och så fikade vi. Haha på Midsommarafton, stackarn.. Sen skjutsade hon oss hem till Jasmine där vi åt pannkakor och sen nu har vi gått hem till mig. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta de lugnt. Lina kommer hit så ska vi kolla film och äta chips :D Jasmine ska kanske vara med oss ikväll men jag vet inte. Eddie är hemma och vill inte komma hit. Aja nu ska jag byta om. LOVE :)

tjugotredje/juni/tvåtusentio

Hellooo, Igår kom först Lina till mig. Och då gick vi till Favvan och mötte Raffa och Jasmine. Sen visste vi inte vad vi skulle göra så vi va vid Favvan ett tag och sen gick vi till Fiskartorpet, eller vi skulle till Badholmen först men vi orkade inte gå plus att de va as mycket folk där, så vi stannade vid Fiskartorpet. Sen ringde jag Eddie eftersom han skulle komma senare, för att han skulle sova. Det var jag, Lina, Raffa, Cornelia, Moni, Line, Elin sen kom Sara och Martin. Sen ville typ alla gå till Badholmen. Så vi började gå. Men på vägen möter vi Eddie och han orkade inte gå dit för det va massa 18 åringar där. Så han och jag gick till Maggan för att möta Albin, Klang och Linus. Och vi skulle vara hemma hos Klang. När vi kommer till Maggan mötte vi andra Linus anton och dom som spelade fotboll. Sen blev klockan 11 och varken jag eller Eddie orkade gå till Klang så vi tog bussen till stationen. Och när vi kommer dit så ser vi att tåget går om 2 minuter. Och tycker att det är as tur och blablabla. Sen när vi ser tåget komma, ser vi att de går åt andra hållet så vi har väntat i onödan. Vårt tåg skulle gå om typ 20 minuter. Så då går vi till Tuna istället. HHAHAHA och när vi kom hem åt vi mackar och kollade på American Idol. Sen kollade vi på White chicks och den är så jävla rolig! Sen somnade vi. Idag har vi inte gjort så mycket när vi vaknade gick vi till Fiskartorpet och solade ett tag. Sen höll jag på att dö av törst. Så vi går till Favvan och köpet cola sen till gården där Eddie gymmar sen hem  till mig och kollar Harry Potter och äter glass med jordgubbar. Sen hämta min pappa oss och så har vi ätit middag där och glass. Nu är jag hemma och ska göra mig i ordning och Eddie är hemma hos sig och gör i ordning sig. Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll bara att vi ska träffa oskar och kanske Patric. Men vi får se. Nu måste jag skynda mig. Have a nice night! JUSTE jag smakade en ny glass hos pappa. Det va citronsmak den va as god!




badholmen

Nu ska jag göra mig i ordning innan Lina kommer hit, så ska vi till badholmen. Vet inte vad vi ska göra där men. Eddie sover så han komemr dit senare. Men ja kommer nog inte skriva mer idag ska nog sova hos Eddan. Så skriver säkert nått i morron.

Take Care

Leggins från modegallerian




mätt

Nu är jag mättt och glaaaad! Fast nu kommer nästa problem, ja vet inte vad ja ska göra ikväll. Vill hitta på något. Eddie sover och vill att ja kommer dit. Men jag orkar inte om han bara ska ligga och sova plus att han inte nått internet så vi kan inte tanka nån film eller nått heller. Därför vill jag att han kommer hit och kollar film, men de vill han inte. Så jag vet inte vad jag ska göra!!!! ÅÅ ja orkar inte fittsommarlov..

HUNGRIG

hello, nu är jag hemma igen. Idag har först vart hos Jasmine sen badat med Eddie och Albin. Sen gick vi hem till Eddie. Sen fick vi skjuts hem till Linus för att hämta Eddies data där. Sen så har vi baar varit hos Eddie och kollat tv. Sen vid typ halv 4 går vi och lägger oss i Eddies säng och båda somnar sen vaknar vi vid typ hakv 6. Och jag skulle 6 så jag skyndar mig till tåget som jag trodde gick 17.36 för det gör det alltid. Och såklart går de 31 så jag missar tåget. Då ringer jag mamma så kommer hon och hämtar mig. JAG HAR INTE ÄTIT NÅTT PÅ HELA DAGEN! I morse va jag inte hungrig, så jag skruntade i att äta. Och sen tänkte jag köpa en pizza på Lilla Bass men jag orkade aldrig. Det ända ja drack va ett glas oboy på morronen och en klunk pepsi av Albin. Så nu väntar jag på mat,v i ska grilla. Fast nu har hungern gått över till illamående så jag är inte alls sugen på mat!!! ÅÅ VA JA HATAR ATT VA HUNGRIG OCH MÅ ILLA! BAJS FÖR DET. Nu ska jag gå upp och tjata på dom lite. Skriver efter maten. PUSSSPUSS glöm inte att äta!

Haha hittade en exakt lika dan bild på en grill som den vi har, fast våran är inte helt grå den är lite med rött tegel oxå.

Om jag ska ha en grill, ska den se ut så här!

solasolasola

GODMORGON! Idag är det fint väder, det är 23 grader i solen! Så jag ska till fiskartorpet med Eddie, han är just nu hos Linus. Jag har precis duschat och klätt på mig. Inatt sov jag med småflätor i hela håret så nu ska jag ta ut dom och kolla om de blev lockigt. Sen ska jag äta och sen så går jag och möter upp Eddie. Kanske skriver senare, har inga planer alls för kvällen/dagen. Men om ja hinner så slänger jag in ett inlägg senare. Ha en solig dag. Kram


22a juni 2010

Godnatt gott folk, sov gott :)

hos enström

TJA, just nu sitter jag hos min granne. Är ju barnvakt. Dom har preics gått och lagt sig, så jag sitter lite vid datan. Innan jag kom hit gick jag till gården och mötte Jasmine. Sen gick jag hit. Vi har kollat på Hajar som hajar och lite på twilight. Och vi har ätit glass, ostbågar, choklad, och kexchoklad. Så jag mår illa just nu. Jag ska gå hem vid 11-12 när Liselotte kommer hem. Då ska jag städa och sen sova, fast jag kanske ska ha en dusch oxå om jag orkar, annars så gör jag ju ändå de i morron bitti. Men nu ska jag spela harpan. Skriver innan jag går och lägger mig. :)

Bild på mig och Lina från balen.

barnvakt

Hejhej, just nu sitter jag vid datan ska snart torka mitt hår. Eddie har gått. Haha han kom efter att han hade gymmat i alla fall han skulle inte ha gjor de men de gjorde han :) När han inte va här gjorde jag ingenting jag duschade och satt vid datan typ. Sen när han kom så gjorde vi korv med bröd och sen började vi tanka en film och duschade medans. Den hette I love you Phillip Morris, haha den verkar bra vi hann inte se klart den. Men den handlade typ om nån som va tillsammans med en tjej först men sen blev han bög asså aa jag fatta typ ingenting sen satt han i fängelse men den verkade bra ialla fall. Och Jim Carrey va me, de gjorde den ju ännu bättre! Men som sakt Eddie va tvungen att gå för Linus stog vid lekparken och väntade på honom. Dom ska lana ikväll och jag ska ju sitta barnvakt klockan 8, så det är väl va jag kommer göra ikväll, ska vara där till klockan 12 så det är väl bara att gå hem och sova efter det. Men nu ska jag torka håret och klä på mig. Ha En Mysig Kväll. PUSS

Vitt från modegallerian



Vill ha en sånn fast med långt axelband men de brukar alltid finnas i dom när man köper dom.

Eddie har gjort sonder mitt tangentbord so kan inte anvenda 3 bokstaver,, ni ser nog vilka

Godmorgon, just nu sitter jag vid datan och Eddie ligger i min seng och spelar mobilspel. Vet inte vad jag ska gora idag vet bara att klockan 8 ska jag sitta barnvakt ot grannen. Eddie ska gymma och lana so han ska go snart. Igor okte vi ju fron Lina efter att vi hade atit och do satt Eddie utanfor mitt hus och ventade stackarn.. Sen so va vi bara hemma hos mig och gjorde ingenting vi kollade klart po Harry Potter och so borjade vi se When in Rome fast Lina hann inte se klar den med de gjorde jag och Eddie. Den va faktiskt veldigt bra, den gor po bio just nu! Verd att se! Sen so somnade vi till undisputed3 den verkade bra fast jag somnade so for se klart den idag eller nott. Her kommer lite kleder med mera. Ha det so bra. Kram

Blommigt fron modegallerian.se



I WANT AND NEED

Strapless Bra Nude

Den perfekta behån när du vill ha bar rygg eller inte ens kännas vid en bh. Freebra är en helt unik bh som varken har axelband eller band i ryggen utan sitter direkt klistrad mot bysten. Dessutom ger denna ett extra lyft och fyllning.En bekväm bandlös BH som fäster direkt mot bysten. Diskret och praktisk. Finns i fyra olika storlekar. Freebras storlekar är något mindre än vanliga behåar, så ibland kan det vara bättre att ta en storlek större.

299,00 kr



mätt

Nu har vi precis ätit! Är as mätt! Lina håller på att göra sig i ordning och när hon är klar ska vi åka hem till mig. Eddie är i centrum haha hans buss hem till mig går om en timma :D Men vi kanske ska hämta upp honom på vägen men jag vet inte. Albin skulle tydligen inte vara med nu för han skulle till io, så Adde kanske ska vara med istället. Men jag kanske skriver mer ikväll om jag sover hemma. Puss

hos lina

Tjena, nu sitter jag hemma hos Lina. Eddie och Albin har varit här och badat med oss. Dom gick precis till bussen och vi har ätit macka och druckit kaffe och oboy. Nu ska vi kolla film tills det är midda. Sen ska vi åka hem till mig och träffa Eddie och Albin igen, men vi har ingen aning om vad vi ska göra ikväll. Igår va jag med Eddie Lina och dom VANLIGA! Vi va vid favvan och gården typ. Sen skulle alla hem till klang och spela poker, men då ville inte Eddie följa med så jag Lina och Eddie stannade ett tag på gården. Tills Jasmine kom och då gick jag och Eddie hem till mig. Hos mig va hela släkten typ, dom satt på altanen på framsidan så vi satte oss där ett tag. Sen duschade vi och somnade till Harry Potter. Men nu ska jag kolla på film, skriver mer senare. Ha det bra!


Gamal bild på mig och Lina :)

precis duschat

Tjena, har precis duschat och ska nu göra mig i ordning. Släkten kommer hit på middag. Igår va vi hos Emil gjorde ingeting lyssnade bar på musik typ sen åkte vi till statiol och åt korv sen hem till Eddie och sov. I morse vaknade vi vid 12. Vi gick upp och åt kött och bea sen tog vi tåget till centrum och handlade åt Eddies mamma. Sen när vi kom hem gjorde vi korv med bröd. Sen kollade vi bara på tv. Eddie är nu hos sin pappa och äter middag, sen ska han komma hit. Vet inte vad vi ska göra ikväll. Antagligen träffa Lina och dom vanliga. Men om det inte finns någonstans att vara och om det inte hädner nått tror jag att jag och Eddie bara ska vara hemma och kolla film. Men vi får se hur det blir. Kanske skriver lite senare, vet inte vart vi ska sova än men men. Puss Puss
Rasmus Seebach – Natteravn

♪♪ ♩♫♪ ♩♫ ♩♫

♪♪ ♩♫♪ ♩♫ ♩♫

hos emil

Hello just nu är vi hos Emil. Vi gör typ ingenting, lyssnar på musik. Skriver mer i morron. Puss

No One

Just nu sitter jag och sminkar mig och lyssnar på No one med Alicia Keys och Eddie duschar. Igår va jag med Eddie och Lina vi va först vid favvan sen vid ankdammen sen maggan sen gick vi hem till och kolla film vi såg harry potter. Sen blev Lina hämtat, jag och Eddie sov hos mig. I morse vaknade vi vid typ 12 eller nått och gick upp vid 1. Då åt vi frukost sen cyklade Eddie hem till sig och jag tog bussen till han. Han städade hos honom för att få 200 av sin mamma. Sen gick vi ner till Lilla Bass för att Eddie skulle äta. Och då började de spöregna, så vi sprang till tåget och sen bussen hem. Och så när vi kom hem duschade jag och sen åt jag glass med jordgubbar och nu gör jag mig i ordning. När vi är klara ska vi ta bussen hem till Eddies pappa sen hem till Emil. Vi sover hos Eddie så kan inte skriva mer ikväll, men skriver i morron förhoppningsvis. Ha en rolig kväll puss!


mat!

Tjena! nu är jag hemma igen. Har varit hos Evelina och fikat. Sen fick jag skjuts av hennes pappa till fiskartopet där Eddie, Emil, Albin och Julia va. Sen gick jag och Eddie hem till honom och kollade på projekt runaway sen skulle fick jag skjuts hem av Daniel när Eddie skulle äta. Så nu har jag precis kommit hem och sitter oh väntar på mat. Vi ska grilla kött med pommes, sås och sallad. ÄR SÅ JÄVLA HUNGRIG! Sen när Eddie har ätit ska han komma hit och så ska jag göra mig i ordning sen ska vi antagligen gå ut och hitta på något har ingen aning om vad men de får vi väl se. Vet inte heller om vi ska sova där eller här. Men om vi sover här så skriver jag senare annars skriver jag imorron eller nått. Trevlig kväll allesammans!
Balen

...

TJABA nu har jag precis varit hos läkarn och dom visste inte va de va men jag fick en kräm som jag ska smörja på utslagen 2 gånger om dagen och tabbletter som jag ska ta en gång om dagen. Nu ska jag hem till Evelina en snabbis och lämna hennes present sen ska jag till fiskartorpet om jag hinner, annars träffar jag bara Eddie. Men jag skriver senare. Puss
My lovely friend

Fint väder!

ÅÅ godmorgon idag är jag på bra humör, för det är fint väder!!! Jag har precis vaknat och nu ska jag gå upp och äta nått och se ut och sola. Eddie kommer hem från Emil vid typ 1 eller vad han sa. Så jag ska väl träffa honom då. Halv 1 kommer mamma hem med glass och jordgubbar till mig. Jag är såååå sugen på det! Sen måste jag städa klart mitt rum innan jag går hemifrån oxå. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Men de får vi väl se under dagen/kvällen. Nu ska jag gå upp. Ha en solig dag!


:/

Är på dåligt humör,, så jag ska sova nu. Hoppas det blir fint väder imorron annars orkar jag inte gå upp! Men om det blir det ska jag nog försöka ta mitt första dopp! Men jag skriver i morron bitti. Godnatt och Dröm sött!


Sommar outfits ♥


otaggade jävlar

Hello, nu har jag precis städat mitt rum!! Har inte gjort det på jätte länge, jag började städa mitt rum för nån vecka sen men orkade aldrig städa klart. Men idag har jag nästan städat klart ialla fall fortsätter lite i morron tror jag. Igår va vi vid fiskartorpet ett tag. Jag, Eddie, Lina och dom. Men det sög som vanligt eftersom alla är sååå otaggade och ingen är ute och alla tror att sommarlovet är sååå långt och kan sitta hemma utan att det kommer märkas på sommarlovet. Men sen så ba oj nu är de 3 dagar tills vi börjar då blir de brottom. Orkar inte asså!!! Men aa så då gick vi till donken IGEN! Jobbigt men så blev det. Sen hem och sova hos Eddie. IDAG HAR DET VARIT FINT VÄDER! MIN DAG BLEV RÄDDAD! Jag och Eddie vaknade halv 11! Och då satte vi oss på hans baksida och sola ett tag sen gick vi hem till mig och åt och sen mötte vi dom andra och gick till fiskartorpet och sola. Och killarna badade. Jag har inte badat iår! Och sen gick vi till Eddie och åt. Sen fick vi skjuts till mig igen. Och jag gjorde i ordning mig sen mötte vi oskar, orling och emil. Så va vi vid favvan och sen maggan.



blogga,,

Funderar på att sluta blogga, hinner aldrig skriva. Aja nu får jag väl berätta om allt som har hänt. Det har varit bal som jag och Lina serverade på. Vi har gjort massa saker, eller ne. Jag vet inte kommer inte ihåg haha. På skolavslutningen va vi hemma hos Eddie och badholmen ett tag. Va kul ett tag tills vi kom till badholmen hahahahaha. Sen igår va vi hos Eddie med oskar och towa vi satt på hans baksida. Sen åkte vi till maggan och va där i typ 40 minuter det sööög. Och sen åkte vi till donken. Så torr kväll. KAN DET BARA BLI FINT VÄDER!!!!!! JAG FÅR PANIK! JÄVLA SOMMARLOV! Imorron får det fan vara sol och varmt. Jag vill bada, har fortfarande inte gjort de iår! Aja ikväll vet jag inte vad som händer. Just nu sitter jag hemma själv. Eddie är hemma och äter, så jag ska väl träffa han efter det. Och Lina är påväg till fredrika sen ska jag möta dom. Hoppas vi hittar på något kul! Men nu ska jag möta Eddie, hoppas jag hinner skriva i morron. PUSSPUSSSSSSS


det regnar

GODMORGON, vafan är det här! Det spöregnar. Taggad man blev på att gå upp ur sängen när man såg att det regna asså åå vad jag inte orkar det här. Aja nu ligger Eddie i min säng och sover eller försöker. Och jag sitter här och skriver och sminkar mig och lyssnar på musik. Bilder från idag kommer antagligen upp i morron. Kram

sommarlov i morron

Nu är jag hemma. Eddie är här också, han ska sova här. Har varit på balen. Det var as torrt så jag träffade Eddie istället. Nu ska jag göra mig i ordning och sen sova. Skriver i morron om jag hinner, byebye.

hemma, stressad

Nu har jag precis kommit hem. Nu ska jag duscha och göra mig iordning tills Eddie kommer hit. Det är ju bal ikväll, som jag och Lina ska servera på. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig! Här kommer bilder från stan igår.


Va på donken 2 gånger

Nån fotbollsgubbe från canal+ stog och spelade in till tv


Lunch i humlegården

Mm..




Mina knän just nu..

Bilder från balen kommer antagligen i morron eller senare!

tur i kärlek otur i ALLT ANNAT!

HEJHEJ JAG HAR SOVIT HOS EDDIE. OCH JAG SKULLE TA TÅGET HEM HIT FÖR ETT TAG SEN och då va jag tvungen att springa och såklart ramlarjag och skrapar upp båda knäna och handen,, asså jag har fått sån jävla otur senaste tiden. TRÖTT PÅ DE NU! aja i alla fall så hinner jag med tåget eftersom att jag bara ställer mig upp och börjar springa haha eller jag kollar runt om nån såg mig :P men de gjrode ingen förutom en tant eller gubbe som satt i en bil. Men då kollar jag på klockan typ när jag kommer till stationen och så va de ett snabbtåg som gick mycket tidigare än de som jag skulle ta så jag hade inte behövt springa. haha och så stället jag mig och väntar på bussen. Och jag börjar känna mig helt yr och mår illa. Och till slut tror jag att jag ska spy. Och allt blir helt suddigt, trodde jag skulle svimma. Ringer mamma bussen kommer. Hon jobbar men jag går till slut på bussen i alla fall. Najs att jag står på bussstationen och får kräkreflexer. FYFAN VILKEN MORGON! Men nu ska jag göra mig i ordning och gå till skolan. Bilder från stan kommer senare hinner inte de nu. Puss♥

JUSTE MINA LEGGINS GICK SÖNDER OXÅ PÅ BÅDA KNÄNA!!!

stan

Har  precis vaknat, måste göra mig i ordning, äta och duscha. Sen så måste jag förbi skolan innan vi åker till stan. För jag måste skriva ut en grej på datan, har ingen skrivare hemma. Och när jag skulle lämna in de igår hade jag de hemma. Och då sa hon att jag fick ig men jag vet inte så de är lika bra att lämna in de ändå. Bussen går 9.13 till stan. Vi ska gå runt och kolla kläder och ÄTA hoppas jag! Jag måste oxå kolla efter en klänning till avslutningen. Bilder kommer senare ikväll. Ha en grym dag!



sov4

Nu ska jag sova, har varit och solat brände mig som fan! Aja hinner inte skriva puss!


sola

TJABA AS SNABBT INLÄGG! Nu ska jag och sola på bergasol så jag måste skynda mig iväg till bussen. Men ett problem är att jag har mitt STORA fittplåster på låret efter igår. Och det kommer ju bli snyggt assså ååååååå jag orkar inte jävla sticka! AJA BAJS FÖR PLÅSTER HEJ! :)


BILDER 08/06/10





hos lina my lover and best friend

Hello! Just nu sitter jag vid Linas data. Vi har badat och schteeeeeeekt vid poolen idag, ätit köttbullar och spagetti och nu kollar vi film. Fast den är as seg så jag sätter mig och skriver ett snabbt inlägg istället. Iskolan hade vi inga lektioner helt onödigt att gå dit. Förutom att vi åkte och spelade golf vid typ 11. Det kommer bilder lite senare! MÅNGA BILDER! Men aja nu ska jag gå och kolla på filmen puss så länge!

HAHAHAHA gamal bild på mig och Lina
hahaha



...

JAHA DÅ SITTER MAN I SKOLAN! För sov mig i morse, vaknade halv8. Hetsade som fan. Och så när man kommer till skolan. -Vi har inga lektioner. ASSÅÅ ÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!! Satt nu sitter jag i datasalen och vill dö. Skriver innan jag går. Bajs på skolan. HEJ


i♥mybed

Nu ska jag sova, fast först ringa och säga godnatt till mina DATAGEEK som sitter och lanar just nu.. Jag vet inte när jag börjar i morron för Jocke i min klass hade sakt till Lina att vi började 11 på hagby golfbana för vi skulle tydligen spela golf med klassen. Men sen några timmar senare säger han att han inte vet. Så jag har ingen aning menmen får se i morron. Sen så ska jag efter skolan om det blir fint väder åka hem till Lina och schteka vid hennes pool. Annars åker jag till täby tror jag och kollar kläder till avslutningen. Skriver imorron bitti.


What can i do

Så nu har jag fått låten:

http://www.youtube.com/watch?v=mKvrWbohsx8

that's the way








överaktiv

haha, jag orkar inte städa. Men jag måste göra nått, röra på mig. Hade bestämt mig för att ta en runda i spåret,, men så i sista sekund när jag har satt på mig alla kläder och ska gå ut. Så kommer jag på att mina skor är i skåpet. HAHAH FAIL jag orkar inte haha. Jag kommer bara sitta och såsa framför datan hela kvällen. Hoppas Eddie och Linus kan skynda sig att gå till bergapizzan och hoppas på att dom kan möta mig! Så jag kommer ut från tortyrkammeren :P haha nej nu överdriver jag. Menmen nu ska jag kolla lite kläder på nätet haha Ciao adios amigos!


städa

Nu har Eddie precis gått, och jag ska städa mitt rum. Idag va jag på sjukhuset haha. Jag som aldrig gör illa mig eller är sjuk. Men iallafall idag så skull ejag gå ut från studion där vi höll på att spela in våran låt, som blev klar idag. Kan tyvärr inte lägga in den än. Har den bara på telefonen och har ingen sladd för det. Men den kanske kommer sneare. Men aa så skulle jag gå ut därifrån och så håller några i våran klass på med nån musik grejj utanför så dom kommer och bär på en idrottsbänk som är helt sönder på ena sidan och så går dom rakt in i mitt lår med den. Och jag får värsta stickan typ 2 centimeter,,seriöst de gjorde så jävla ont. Så jag försökte på ut den men den satt så djupt så jag såg den inte äns jag bara kände hur den satt där. Så jag gick till skolsyster men hon kunde inte heller få ut den. Så sa hon att de behövdes bedövning och grejer. Så hon ringde till sjukhuset och så fick jag tid och vi åkte dit. Och dom trodde att stickan hade spräckt ett blodkärl men som tur va hade den inte det! Men i alla fall den är borta nu och jag sparade stickan. Den ligger i en påse här brevid mig. Värsta jag varit med om typ haha. Ajuste Eddie földe med också för han hade varit och gymmat på trå innan och jag skulle träffa han efter så han kunde lika gärna följa med. Så efter jag hade OPERERAT bort min STORA sticka gick vi och handla på favvan. Så jag har ätit kyckling spätt!! Fan va gott. Och sen har jag ätit ben and jerry glass. Och jag provade phishfood och den va sååååå god. Tack för tipset Lina och Ebba! Den såg såå äcklig ut på förpackningen men tur att jag tog den ändå.
Jag rekomenderar!




ÄLSKA RINGAR




Det här är jag sugen på just nu.


gamal men bra igen :)

http://www.youtube.com/watch?v=qqN5yWg6ff4

DÅLIG UPPDATERING !!!!

hejhej, just nu sitter jag i skolan och har jätte lång lunchrast. Jag har inte kunnat skriva har inte varit hemma, sov hos Eddie igår oxå. Har sovit hos han hela helgen. Igår va vi hos Eddies pappa för hans lillebror fyllde år. Sen så ficl vi skjuts hem till mig där vi la oss på ballkongen och sola lite. Sen gick vi till pepis där Eddie köpte mat och sen gick vi ända till donken för att jag ville äta där :P hahahaha sen från donken gick vi till Eddie som bor i österkär. Fan va ont i fötterna jag hade efter det. Och sen va vi bara hemma hos Eddie och kollade på film och jag sov där. Juste vi gick till statiol också! Sen idag skulle jag upp vid halv 9 typ och göra mig i ordning och ta tåget till skolan. På bussen träffade jag Michelle. Och idag har vi bara haft klassråd eller va det heter och idrott, monica va nån annan stans så vi hade brändboll med andra klassen, as oseriöst. Jätte tråkigt så vi gick därifrån efter ett tag. Och sen hade vi lunch och nu sitter jag här. Juste min torsdag,, då va vi bara hemma och på kvällen åkte vi till Lina och badade i hennes pool.




 Puss


Min Helg I Bilder

Torsdagen började på badholmen


Och slutade på donken






Fredaga student, badholmen, hos oskar, badholmen igen, mat, sova.





Lördag

Hemma

TJaaaa, just nu sitter jag hemma. Passar min hund för min mamma skulle åka och göra nått istan. Så fick jag 150 kroner för det, lätt värt det! måste bara sitta hemma till typ 6. Eddie är och spelar fotbollsmatch. Igår va vi ju hos Oskar, vi gjorde typ ingenting vi va kvar där ett till efter att jag hade skrivit, sen gick jag och Eddie till badholmen igen för att träffa hans syster, sen gick vi hem och åt och sov. Idag vet jag inte va vi ska göra, Eddie kommer hit vi kanske 4-5. Vi ska ut om det händer nått, men de ser ut som att det är ganska dött, så det blir säkert filmkvälll. Ska ut och sola lite nu. Uppdaterar senare och lägger in bilder från helgen. PUSS


HOS OSKAR

HELLO just nu är jag hos oskar, har inte kunnat skriva på ett tag eftersom jag har sovit hos Eddie sen i torsdag. Men i alla fall i torsdags va vi på badholmen och gjorde typ ingenting och sen gick vi till mcdonald och åt:) sen drog vi haha. Och idag gick jag upp vid halv 8 typ och lockade Mollys hår för hon skulle på student grej. Och sen vid halv 12 åkte vi till täby för utspringing sen hem till Eddie och åt med hela hans släckt typ, och sen kom orling dit sen mötte vi Jasmine osv. Till slut är vi där jag är nu. HEhe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! men jag skriver mer när jag kommer hem i morron när jag ska passa hund kanske :P Nu ska jag prata med mina vänner:D:D:D:D::D puss så länge. Juste bilder kommer senare :)

RAST

Nu sitter jag i datasalen, har rast till 10 i. Har precis ätit hamburagre, FAN VA GOTT! Idag är det as varmt ute och jag har shorts för första gången iår. Sommar är här ? Efter skolan ska jag möta upp Eddie och så ska vi hem till mig och packa saker för ikväll och i morron. Vet inte vad jag ska ha på mig på student grejen imorron,, hoppas jag hittar nån klänníng hemma eller nått. Sen vet jag inte vad vi ska göra antagligen gå hem till honom. 10 i ska jag ha musik, sen ska vi ha idrott. Och då ska vi till fiskartorpet och bada med klassen. Hoppas det är varmare än det va igår så att jag kan bada. 



godnatt

Outlandish – Aicha

sleepmode

ASSÅ ÅÅÅ! Såklart har jag glömt ett papper i skolan, som jag ska plugga på. Asså jag orkar inte nu kommer jag inte kunna ha provet i morron! Varför ska det alltid vara nått man glömmer ? Så typiskt när jag väl sätter mig och pluggar oxå. Aja nu är jag på dåligt humör så jag ska göra mig i ordning och sen sova, jag är sur på Eddie oxå gör inte saken bättre.. Skriver i morron.





ont i huvet!

Tjena nu har jag precis kommit innanför dörren,, har varit på fiskartorpet hela dagen. Med Jasmine och flera. Hade tänkt att bada men jag orkade aldrig hämta bikini hemma så det blev inte så.  Nu är jag jätte trött, hungrig och har ont i huvet. Så nu ska jag slappa ett tag och äta pizza. GOTT! Juste sen måste jag plugga har No omprov i morron. Jippi.. Imorgon ska jag hem till Eddie efter skolan och så ska jag sova där, är ledig från skolan på fredag, härligt. För på lördag ska jag fira Eddie syster Mollys student! Ska locka hennes hår :) Aja här kommer lite bilder på mina kläder jag hade idag. Så skriver jag lite senare. Hoppas ni har haft en solig dag och får en bra kväll. Kramsålänge.





gamla låtaR

Shaggy – It Wasn't Me
Vincent – Don't hate on me
Jean Elan – Killer - Jean Elan Radio Mix

lunch

Nu har jag lunchrast, vet inte hur länge och jag vet inte vart min schema är. Nu ska jag sätta mig på ballkongen och dricka oboy. Jag kommer sluta tidigare idag eftersom jag inte ska ha slöjd och då ska jag hem till pappa och hämta min jeansjacka som har varit där ett tag och jag har dragit mig från att gå och hämta den,, men nu måste jag ha den så. Eddie är på grönan med skolan så jag kommer nog inte hinna träffa honom idag. Efter jag ahr varit hos pappa ska jag träffa Jasmine tror jag sen ska jag hem och äta och plugga, har no omprov imorron! Aja nu ska jag göra oboy. PUSSAR



Jag har försovit mig igen.

Varför kan jag inte bara gå upp när min alarm ringer,, asså det går inte. Nu har jag brottom och måste klä på mig, sminka mig, och äta! Skriver under dagen eller när jag kommer hem ikväll.


Ha en solig och skön dag!

sängen<3

Nu ska jag sova! ÅÅ vad skönt. Fast först ringa Eddie och säga godnatt. Uppdaterar imorron bitti, om jag inte försover mig. Sov sött! Puss och Godnatt

Gammal bild på mig.





Jag just nu, plugg!



Fick mina nya converse idag. Men dom va för stora!!! Jag sa ju 37 till dom, men det var 37,5. Det ser ut som att jag har as stora fötter, as konstigt haha. Är på dåligt humör nu, jag har ju verkligen väntat på dom!

lång dag

Hello, nu är jag hemmma. Den här dagen i skolan kändes som en evighet, dagen tog aldrig slut! Eddie har precis gått och nu sitter jag här och ska skriva lite hemkunskap som skulle vart inlemnat för ett tag sen,, Fick reda på att jag fick ig på mitt no prov idag så jag måste göra omprov på torsdag. Så jag måste plugga lite ikväll. Jag slutade vid halv 4 idag och då gick jag till Eddie som satt och väntade på mig på gården. Så gick vi hem till mig och åt och sen sätade jag. Sen tog vi de bara lugnt, sen åt vi middag och efter det gick vi hem till oskar. Och vi gick till favvan där vi träffade Jasmine som sen skulle till Maggan, så vi va där en stund sen gick vi hem. Jag är såå trött, orkade knappt gå upp i morse. Så jag måste nog komma isäng lite tidigare idag! Tråkigt väder har de oxå varit idag, jag som trodde de skulle vara varmt idag, men nee det va molnigt och inte alls speciellt varmt. Nu ska jag plugga och röjja undan det sista i mitt rum. Ha det så bra uppdaterar senare. Juste sorry att jag bara kan skriva så här sent på dagen men det är för att jag är först i skolan hela dagen och sen oftast med Eddie och han har inget internet,, Men det får duga med en lång text om hela dagen istället.

07.10

Godmorgon! Jag är trött, har klädkris, första lektionen är svenska. Jag orkar inte,,Jag har precis druckit oboy. Så nu måste jag skynda mig att klä på mig och sminka mig lite. Uppdaterar senare under dagen eller i kväll beror på när jag har tid. Idag ska jag som sakt till ungdomsmottagningen med Michelle och sen träffa Eddie. Ha en underbar!

RSS 2.0