barnvakt

Tjooo mannen eller vadå mannen som att de bara är en man som läser lol de kanske är en kvinna? Men aja haha tja ialla fall! Idag har jag inte gjort så mycket. Ställde klockan på 7 men kom väl upp halv 8 eller nått. Då gick jag upp och gjorde mig i ordning sen när ja gick upp och skulle göra oboy så börja ja må illa som fan så jag la mig i soffan ett tag och trodde typ att jag skulle spy men som tur va så slapp jag de. Men illa måendet gick ju aldrig över! Kunde inte ens ställa mig upp. Asså jag brukar få sådär på morronen för att jag tex är trött/hungrig osv men då brukar de gå över på en gång men de gjorde de inte nu de höll på i flera timmar så jag väckte mamma och sa att hon skulle ringa skolan och säga att ja kom senare. Och vid 11 eller nått så tog jag mig i alla fall upp ur sängen och pallra mig till skolan. Hade typ två lektioner sen slutade vi och då gick vi hem till Julle och gjorde varm oboy med grädde och käka bulle. Fett gott! Sen fick vi skjuts till centrum och så tog vi tåget till Täby där p12an skulle köpa sin jävla jacka som hon tjatar om hela tiden! Men nej de funka ju såklart inte i dag heller. För när vi kommer dit så har hennes mamma satt in pengar på kortet asså 4 och 3 men de går inte att betala med kort så julle går till bankomaten och försöker ta ut med de går bara att ta ut 1000 så de funkar ju inte. Då går vi till hm där hon köper ett par hamstrar haha (lurviga vantar) haha och ett puder till Cornelia och jag köpte en bh och två par troser. Sen åkte vi hem och åt och nu är jag hos min granne och är barnvakt. Men nu ska ja kolla efter kläningar. Puss ♥

HELGEN

Åå va jag inte orkar skriva! Men aja nån gång måste man ju... Ska berätta om helgen om jag har så bra minne att komma ihåg allt!

Aja i fredags va jag med Julia hos Daniel och aa vi gjorde inte så mycket haha ssccchhh på den asså! Jasmine va där sen drog hon hah.

I lördags vaknade vi hos mig och då åkte vi och solade sen åt vi på guldis  sen sov jag hos tardet Julle. På kvällen softa vi framför tvn med Iron man med Oscar och Ocar haha looooool! Eller aa först va vi hos mig sen så gick vi dit.

Igår åkte vi till Täby och skulle köpa en jacka till Julia men nej så blev de inte så vi åkte hem utan jacka. Och så skulle vi åka idag men nej så blev de inte heller. Haha men igår på kvällen va vi hemma hos Oscar och spela buzz och lyssna på musik.

As skööönt alla i trå va lediga idag! Soft eller vadå! Så vi sov hos mig och vakna si så där 12 :D och då åt vi i typ 1 timma och väntade på att hennes pappa skulle hämta oss som han aldrig gjorde. Sen klockan 8 va jag barnvakt och kom hem för ungefär en halv timme sen. De har vart en skön helg typ tagit de lite lugnt för första gången på länge!
Imorron är de skola... efter de ska jag till Täby med Julia och köpa hennes efterlängtade jävla jacka :P och träffa Oscar sen ska vi hem och jag kommer inte ihåg va jag skulle göra.. men kommer nog på de imorron hoppas jag. Sen ska jag vara barnvakt igen. Najs med cash! I veckan vet jag inte vad som händer har inget planerat tror jag. Måste plugga på onsdag har so prov på torsdag i alla fall. Sen måste jag sola nån dag och TRÄNA!! Åå va jobbigt men aja så får de bli! Men nu ska jag sova. Godnatt! ♥

Svar på kommentar:

Anonym om herregud:
fan vad rädd jag blir haha

Svar: Det va ju verkligen ett hot oxå ;)

herregud

asså kan alla avundsjuka p12 sluta kommentera? OCH SLUTA GÅ IN PÅ MIN BLOGG OM DE ÄR NÅTT SOM STÖR ER SÅ JÄVLA MYCKET OCH TA BORT MIG FRÅN FACEBOOK OM NI FÅR SÅ JÄVLA DÅLIGT SJÄLVFÖRTROENDE! så sjukt patetiskt haha kan inte göra annat än att garva. Ni vågar inte ens skriva ert äckliga namn lixom haha moget jävla snorisar hahahahahaah

ps: tänk på vad ni skriver för de finns nått som kallas ip adress inte så svårt att kolla vem de är ;) ville bara att ni patetiska tjejer ska tänka på de till nästa gång erat självförtroende sjunkit till botten  :)

Svar på kommentar:

emil om hinner inte skriva:
varför våldtar du CAPS när du skriver dina fucking statusar på facebook

Svar: som att ja skriver med caps på statusar haha? isåfall om ja är arg annars inte men i kommentarer ja och vadå stör de dig eller? kolla inte på dom då? herregud haha

I realize, it was only just a dream.

Asså ja orkar fan inte.. va ja än gör blir de fel! Kan ja sluta förstöra för mig själv nån gång? Du ska aldrig få mig att sjunka så långt som du en gång gjorde. Den här gången vet jag att jag kan gå igenom precis vad som helst. Den här gången vet jag att jag är starkare än vad du nånsin kommer att bli, och det är tack vare dig.

If you think I might break, you better think again.


Svar på kommentar:

Vanessa om Svar på kommentar::
Okej, hur mycket kostar det? :) Typ 20 min, eller något sånt

Svar: På sun video kostar det 45 för 20 minuter :)

Svar på kommentar:

Vanessa om hinner inte skriva:
Vart solar du? Ska börja göra det, men vet inte vart..

Svar: Jag solar på sun video. Men jag solade i 1an idag och den har extra värme i ansiktet så ser helt bränd ut haha. Tvåan är bäst tror jag :)

hinner inte skriva

idag- skola, skridskor (inte för att ja va me), sola, fika. Och nu duschen LOVE ♥

fredag



Frågestund avslutad!

Ja som ni ser på överskriften så är frågestunden avslutad. Men ni får jätte gärna fråga saker ändå som ni undrar över såklart! Idag har ja inte gjort nånting typ slutade kvart i 3 och då tog ja bussen med Raffa och Lina så åkte vi och fikade sen följde Raffa med mig och solade. Åå herregud jag somna så jävla skönt! Kände verkligen hur trött ja va när ja låg med sånna där ögon grejer sen när ja vakna hade dom ramlat av och fick ljuset i ögonen inte ett skönt sett att vakna på... Och då när ja va klar så ser jag att ja har värsta ringarna runt ögonen som är helt vita eftersom ja hade sånna fär grejer på. De va första gången ja hade de, men ville prova de idag för brukar alltid bli helt mörk på ögonlocken annars men nu blev ja vit under istället! Aja de blev som de blev. Nu kom ja precis hem och gör inget ska äta snart tror jag. Om ja blir hungrig. Ikväll ska ja bara vara hemma och ta de lugnt! Men skriver kanske senare. Love ♥

Svar på kommentar:

Anonym om 16/11-10:
jag var åxå och gjorde mina naglar där idag. fast för mig kostade det 600.-_- har ni gjort där förut ?

Svar: Aha nej de va första gången faktiskt! Men de va helt okej. Det skulle ha kostat nått med 600 där med. Men just nu va det 30% rabatt! :)

16/11-10

Hej! Idag slutade jag halv 3 och då åkte jag och Michelle direkt till ungdomsmottagningen direkt och va där i några timmar..  och vi fikade där. Sen åkte vi till centrum och provade att käka på subway! Det va ganska gott, inte bättre än donken! Kevlar ja vet att du håller med! Haha, och när vi sitter och äter så frågar ja Michelle om vi ska fixa gele naglar helt random och hon ba aa!! Så vi käkar upp sen går vi dit där man gör de. Det skulle kosta 500 och då va jag tvungen att ta ut pengar för dom tog inte kort där. Så när vi kommer till bankomaten så funkar den inte och så går vi till en annan och där säger nån random att de är fel på hela banken! Så det gick inte att ta ut! Då går vi och kollar om swed bank va öppet men nej såklart de inte va.. Då går vi till ica och massa olika och bankomaten 500 gånger men nej de går inte!!! Så vi bestämmer oss för att ta bussen hem. Och när vi kommer ner till pressbyrån så ba äh vi provar en gång till! OCH SÅ FUNKAR DE!!! Så vi går och fixar naglar. Båda tog rosa -.- och dom klaga så klart på att ja biter på naglarna.. men de gick bra ändå! Sen åkte vi hem. Och nu har jag panik och sitter med no till imorron eftersom vi har prov! Men aja här kommer bilder från idag. Och nu ska jag plugga. Puss ♥


JULLE SÖT haha jävla tard asså :P

skolaaan


Sen subway (före)

Och efter..


Naglar!



PLUGGAA!!

SKRIVER SEN!!!

Svar på kommentar:

Anonym om FRÅGESTUND , julle här: vad är det du första du ser på en kille ?
ansikte?
rumpa?
ögon?
händer?
hår?
klädstil?
skor?

Svar: Jag tycker ju såklart att de är personligheten som är viktigast men det ser man ju inte på en gång. Men första intrycken kollar ja på allt tillsammans, inget speciellt!  :)

Svarar på några nu! Vissa saker tänker jag faktiskt inte svara på.. kan inte ta det såhär öppet. Fråga mig irl?

anonym om FRÅGESTUND , julle här:

är du naturligt blond eller vilken är din riktiga hårfärg ?

Svar: Ja min naturliga hårfärg är blond.


Anonym om FRÅGESTUND , julle här:

hur många har du haft sex med ?

Svar: 1-10. Dom som behöver veta, vet redan.


Anonym om FRÅGESTUND , julle här:

Hej har några frågor till dej :)

1. Vilken mascara använder du?

2. Vem/vilka är dina bästa kompisar?

3. Pratar du fortfarande med eddie?

4. Röker du och dricker? vad tkr dina föräldrar om de isånafall?

5. Du gick väl på fotboll förut? har du slutat på det?

6. Gillar du nån kille nu?

Gillar din blogg ;)

Svar: 1) Mina ögonfransar ser lika dana ut vilken mascara jag än använder. Men just nu define-a-lash gröna.

2) Jag favoriserar inte mina vänner.

3) Ja jag pratar fortfarande med Eddie, vi är vänner.

4) Nej det gör jag inte. Visst jag är på fest och sånt men nej.

5) Ja jag gick på fotboll, men slutade. Kan inte ha bestämda tider att träna på, vill träna när jag själv har lust.

6) Det gör ja säkert..

Tack mycket! :)

 

Maja om FRÅGESTUND , julle här:

Hur sminkar du dig?

Har du någon kille?

Vem gjorde slut mellan dig & eddie?

Röker du? Eftersom några av dina vänner röker

Svar: 1) Hur ska jag förklara de. Har samma sminkning på vardag och fest ungefär. Har väl solpuder, rouge, mascara.

2) Nej jag har ingen kille.

3) Eddie gjorde slut.

4) Ja det är flera som röker, men nej jag röker inte. Tror någon redan frågat de?

 

ampelos om FRÅGESTUND , julle här:

vad görs denna kväll?

Svar: Jag gör inget speciellt. Har degat hela dagen och tänkte fortsätta med det. Och tänkte städa och måste plugga.


Stephanie & Sannah (AMPELOS) om FRÅGESTUND , julle här:

:)

Svar: :)

Hoppas ni är nöjda med de svar jag kunnat svara på! Men vissa grejer kan man inte kan ta framför vissa. Vet inte vem som sitter och läser, lärare? föräldrar? folk som bara inte ska veta? Men gjorde så bra som möjligt. Men sånna saker får ni ta och fråga irl när jag vet vem de är som frågar oxå. Men nu får ni ta och fråga mer tills på onsdag!!! LOVE ♥

FRÅGESTUND , julle här

nu äre så att olivia ska ha frågestund, i typ 4dar, så det är bara att fråga på :D

hon ska bara svara ärligt så va riktigt jävliga ;)
läs miiiinnnn bloggg!

olivia-jUllEbUllE: TJO MANNEN nu drar vi!




torsdag




mot pappa och plugg!


musik


Hemma

Hejhej! Nu har jag kommit hem, eller aa för en stund sen. Ikväll har jag inte gjort nånting!! Först av släkten här och då vare middag, tårta osv. Sen mötte jag Raffa och sen kom Patric. Då gick vi och lämna en telefon hemma hos mig och så blev vi kvar här ett tag eftersom de är helt sjukt jävla kallt! Sen så gick vi ut igen för Patric va tuvngen att åka hem och mata katterna. Så då mötte vi några på vägen så Raffa blev kvar där medans jag och Patric åkte till han och gjorde de sen så duscha han och jag tappa bort mina hörlurar så jag leta efter dom i typ 2 timmar.. Sen hitta jag dom oh då tog vi bussen jag hem och han till lanet. Och så kom jag hem och då satt Mamma och dom uppe. Så satte mig och tog en macka. Och nu är jag nere i mitt rum och chillar med spotte och ska väl börja göra mig i ordning om en stund, måste ju uppdatera mig lite från fejjan först. Haha lol! Men aa imorron ska jag till pappa och plugga vid typ 1 sen har jag ingen aning om vad jag ska göra men de är ju söndag så de lär ju inte hända nått speciellt. Men nu måste jag höra av mig till julle bulle och kolla om de hände nått intressant ikväll! Skriver väl imorron om jag har lust! LOOOVE! ♥

Tard bilder..




bilder.. less på att blogga



Bio med Patric, Sara, Vilja och nån random. Paranormal Activity 2 namnet tänker jag aldrig mer skriva, lätt oh stava..

Bio igen! The last airbander 3D!! Fan va läskigt de va!

Jamme till vänster...

Hård brud


SlaggarN

Film hos Puttric :P Never back down!

Bitig grabb

Trodde dom va i ghettot

RSS 2.0